Μεταφορικά και επιστροφές

Τα δέματα συνήθως αποστέλλονται εντός 1 ημέρας από την πληρωμή και μεταφέρονται σύμφωνα με την επιλογή μεταφορέα που γίνεται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βεβαιωθείτε πως το προϊόν σας είναι όντως διαθέσιμο, καθώς τα προϊόντα μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Αν επιθυμείτε η αποστολή του πακέτου να γίνει με κάποια διαφορετική μέθοδο από αυτή που παρέχουμε (άλλη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, συστημμένη επιστολή κτλ) παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν επιλέξετε κάποια άλλη μέθοδο παράδοσης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα σας αποσταλλούν οι λεπτομέρειες της αποστολής με email μετά την αποστολή του δεματος.

Τα έξοδα των μεταφορικών καλύπτουν τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής. Για περιοχές που οι μεταφορική έχει χαρακτηρίσει δυσπρόσιτες, και/ή ειδικές περιπτώσεις τα έξοδα των μεταφορικών θα προσαρμοστούν ανάλογα με την χρέωση που γίνετε από τον εκάστοτε διανομέα.  Σας συμβουλεύουμε να βάζετε όλα τα προϊόντα σας σε μία παραγγελία, όταν αυτό είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει η δυνατότητα της συσκευασίας και αποστολής δύο διαφορετικών παραγγελιών σε ένα δέμα, και σε μία τέτοια περίπτωση θα επιβαρυνθήτε με το κόστος αποστολής δύο παραγγελιών.

Τα δέματα αποστελλονται με ευθύνη του πελάτη, αλλά κάθε δυνατή προετοιμασία γίνετε έτσι ώστε να ταξιδέψουν τα προϊόντα με ασφάλεια.

Τα κουτιά μεταφοράς και τα δέματα προστατεύονται όσο το δυνατόν καλύτερα.